Home » Paarden training

Paarden trainen


Om uw paard op de juiste manier te trainen is echt vakmanschap vereist. Dat vakmanschap vindt u bij Stal Doorwerth. Dankzij onze ruime ervaring met het trainen van paarden, wel meer dan 25 jaar, weten wij als geen ander hoe wij het beste met uw paard kunnen omgaan. In de loop der jaren hebben wij veel paarden van jongs af aan opgeleid tot op een grand prix niveau.

Accommodatie voor optimale training

Bij Stal Doorwerth beschikken we over optimale condities om uw paard te laten trainen. We hebben zowel een mooie binnen- als buitenmanege waarin beide een volledig parcours staat. Ook beschikken we over een overdekte trainingsmolen, een binnen en buiten paddock en zo’n 9 hectare aan weidegrond om de paarden in topconditie te houden.

Verkoop van paarden

Wilt u uw paard naar een hoger niveau brengen zodat u het paard vervolgens beter kan verkopen? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij helpen u met het vinden van de juiste koper voor uw paard door ons grote netwerk in de paardensportwereld.

Laat uw paard trainen bij Stal Doorwerth

Paarden vanaf een leeftijd van 4 jaar kunnen terecht bij Stal Doorwerth voor het volgen van trainingen. Dankzij de goede samenwerking van ons professionele team van ruiters en trainers kunnen wij ook uw paard naar een hoger niveau brengen. Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op!

 

Stal Doorwerth