Home » Ruiters training

Ruiters trainen


Wilt u als ruiter het beste uit uzelf halen? Goed voorbereid aan de start van uw volgende wedstrijd verschijnen? Of een bepaalde vaardigheid onder de knie krijgen? Volg dan een training bij Stal Doorwerth. Ons gedreven team aan ruiters en trainers staat voor u klaar om u te helpen een betere ruiter te worden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het trainen van zowel paarden als ruiters, weten wij precies hoe wij u kunnen helpen het maximale uit uw training te halen.

Trainen in het prachtige Gelderse landschap

U vindt Stal Doorwerth verscholen in het prachtige Gelderse landschap, niet ver van Arnhem. Met meer dan 9 hectare grond, een binnen- en buitenmanege en een trainingsmolen hebben wij alles in huis om paarden én ruiters zo effectief mogelijk te trainen. Ook beschikken we over springbalken op alle verschillende hoogtes, zodat u altijd op uw eigen niveau kunt trainen.

Ruiter training op maat

Heeft u bepaalde trainingsdoelen die u wilt bereiken tijdens de training? Is er een bepaald onderdeel waarop u zichzelf extra wilt richten? Of wilt u een bepaalde vaardigheid aanleren? Wat uw trainingswensen ook zijn, het ervaren team aan trainers van Stal Doorwerth kan u ermee helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Stal Doorwerth